BEDRUKTE KLEDING

IN BEELD MET STIJL

Bedrukte kleding is een krachtige manier om je identiteit te uiten, op te vallen en consistentie in merkuitstraling te behouden. Het fungeert als een mobiel reclamebord, versterkt teamgeest en bevordert merkloyaliteit. Kortom, het is meer dan mode; het is een investering in professionele uitstraling en het achterlaten van een blijvende indruk binnen jouw unieke stijl. 

TECHNIEK

Onze kleding, vervaardigd met de geavanceerde DTG-techniek, biedt duurzame en hoogwaardige resultaten voor zowel individuele als zakelijk klanten . Naast printen bieden we ook een borduurservice om uw kledingstukken een unieke en luxe uitstraling te geven met logo’s, initialen of andere gepersonaliseerde details. 

WELK TEXTIEL KUNNEN WE BEDRUKKEN?

Bij ons kun je terecht voor het bedrukken van je t-shirts, polo’s, hoodies, jassen, bodywarmers, mutsen, zwemzakken, babykleding, … Wij werken met een zeer ruim assortiment van allerlei verschillende merken en kleuren. Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats, zodat de klant altijd tevreden is en kan schitteren in zijn nieuwe werkkleding. 

ONZE PROJECTEN

VRIJBLIJVENDE OFFERTE